Geplaatst op Geef een reactie

Lunchkaart

Onze lunchkaart is klaar. We hebben op veelvuldig verzoek luxere broodjes opgenomen naast onze toch als luxe tosti’s.  We hebben naast de bekende broodjes gezond, ham/kaas enz. nu ook luxe bruine pistolet met bijvoorbeeld geitenkaas, rucola, honing en balsamico of wat dacht je van lauwwarme plakjes kipfilet met rucola, parmezaan om maar iets te noemen. Ook hebben wij dagelijks een wisselende aanbieding op gebied van eten en drinken. Het is ook mogelijk om een lekker wijntje of biertje te bestellen.

Wil je werken aan je vitaminen, dan hebben we ook fruit en groente smoothies in het assortiment opgenomen. Lekker erbij of To Go. Tot snel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.