Geplaatst op Geef een reactie

Een monumentale koffiebeleving

Terwijl de geur van koffie en versgebakken koekjes je neus binnendringt, kijk je je ogen uit bij Neef Rob. Wij zijn gevestigd in twee prachtige monumentale panden in het oude centrum van Delft. De authentieke details van deze 19- eeuwse panden zaten jarenlang verstopt achter gipsen wanden en verlaagde plafonds. Met man en macht hebben we de panden zoveel mogelijk in ere hersteld.

De originele tekeningen zijn door de tijd vergaan waardoor het een ontdekkingstocht was waarbij we zo nu en dan op historische schatten stuitten. De ruwe, bakstenen muur die gelijk je aandacht trekt wanneer je binnenstapt bij Neef Rob, was zo’n verrassende vondst dat deze als een inspiratiebron voor de stijl en de rest van het interieur werd.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.